Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
E-learning
  • English ‎(en)‎ O'zbekcha ‎(uz)‎ Русский ‎(ru)‎
  • Log in

    Access to the platform

    Forgotten your username or password?

  • Log in
Skip to main content

3-kurs

  1. Home
  2. Courses
  3. 2021-2022 o'quv yili Kuzgi semestr
  4. 3-kurs
ENGLISH (3rd course)
ENGLISH (3rd course)

ENGLISH (3rd course)

Access
Un va yorma ishlab chiqarishning zamonaviy texnologiyalari(3-kurs sirtqi Dots.Ravshanov S.S.
Un va yorma ishlab chiqarishning zamonaviy texnologiyalari(3-kurs sirtqi Dots.Ravshanov S.S.

Un va yorma ishlab chiqarishning zamonaviy texnologiyalari(3-kurs sirtqi Dots.Ravshanov S.S.

Access
OZIQ-OVQAT MIKROBIOLOGIYASI VA BIOTEXNOLOGIYASI
OZIQ-OVQAT MIKROBIOLOGIYASI VA BIOTEXNOLOGIYASI

OZIQ-OVQAT MIKROBIOLOGIYASI VA BIOTEXNOLOGIYASI

Access
Oziq-ovat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko`rsatkichlarini nazorat qilish
Oziq-ovat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko`rsatkichlarini nazorat qilish

Oziq-ovat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko`rsatkichlarini nazorat qilish

Access
O`simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi
O`simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi

O`simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi

Access
VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: Abdiyev.A.N. )
VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: Abdiyev.A.N. )

VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: Abdiyev.A.N. )

Access
Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси: Абдиев А 97-766-75-34,
Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси:  Абдиев А 97-766-75-34,

Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси: Абдиев А 97-766-75-34,

Vinochilik texnologiyasi  fani, nordon va quvvatlangan xom sharoblar olish oddiy texnologiyasiga qo‘shimcha bo‘lib tayyor sharoblarga xos maxsuslikni, ta’mida, xidida, rangida o‘ziga xos tipiklikni beruvchi ko‘rsatgichlarni shakllantirishga yo‘naltirilgan uslublarni qo‘llashni o‘rgatadi. Bunday texnologiya bo‘yicha tayyorlangan sharoblar «maxsus sharoblar»- deb nomlangan. CHet elda etil spirti, konsentrlangan yoki spirtlangan sharbat  va boshqa material qo‘shib tayyorlangan sharoblar ham «maxsus sharoblar» guruxiga kiradi. Jilvali, nordon, nimnordon, xushbo‘ylashtirilgan sharoblarni, musallaslarni, ayrim turlarini nomi ishlab chiqarish joyiga qarab nomlanadi va boshqa noxiyalarda bularni ishlab chiqarish man etiladi.


Access
PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Abdiyev A.N. tel: 97174470)
PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Abdiyev A.N. tel: 97174470)

PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Abdiyev A.N. tel: 97174470)

Access
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. ma'ruza o'q: Abdiyev A.N., amaliyot o'q: Abdiyev A.N
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. ma'ruza o'q: Abdiyev A.N., amaliyot o'q: Abdiyev A.N

BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. ma'ruza o'q: Abdiyev A.N., amaliyot o'q: Abdiyev A.N

Access
"Oziq-ovqat Injiniring jarayon va qurilmalari" (Maruza : Katta o'qit Abdullayev F, Lab ass Saidov B , Kengboyev S ) +998977079550
"Oziq-ovqat Injiniring  jarayon va qurilmalari" (Maruza : Katta o'qit Abdullayev F,  Lab ass Saidov B ,  Kengboyev S  )   +998977079550

"Oziq-ovqat Injiniring jarayon va qurilmalari" (Maruza : Katta o'qit Abdullayev F, Lab ass Saidov B , Kengboyev S ) +998977079550

Access
O'simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi
O'simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi

O'simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi

Access
Tovarlar kimyosi va sifati
Tovarlar kimyosi va sifati

Tovarlar kimyosi va sifati

Access
Konservalangan oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi
Konservalangan oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi

Konservalangan oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi

Access
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. Abdiyev Akbar tel:97386-12-76
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI.    Abdiyev Akbar tel:97386-12-76

BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. Abdiyev Akbar tel:97386-12-76

Access
BIJG`ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR MIKROBIOLOGIYASI Abdiyev Akbar tel:97386-12-76
BIJG`ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR MIKROBIOLOGIYASI   Abdiyev Akbar tel:97386-12-76

BIJG`ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR MIKROBIOLOGIYASI Abdiyev Akbar tel:97386-12-76

Access
OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYALARI
OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYALARI

OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYALARI

Access
SANOAT EKOLOGIYASI VA HAYOT FAOLIYAT XAVFSIZLIGI kuzgi semestr (Ma`ruza: prof.Sh.A.Mutalov, labor: ass. R.J.Shoyimov)
SANOAT EKOLOGIYASI VA HAYOT FAOLIYAT XAVFSIZLIGI kuzgi semestr (Ma`ruza: prof.Sh.A.Mutalov, labor: ass. R.J.Shoyimov)

SANOAT EKOLOGIYASI VA HAYOT FAOLIYAT XAVFSIZLIGI kuzgi semestr (Ma`ruza: prof.Sh.A.Mutalov, labor: ass. R.J.Shoyimov)

Access
Vinochilik mikrobiologiyasi Abdiyev Akbar tel: 97386-12-76
Vinochilik mikrobiologiyasi               Abdiyev Akbar tel: 97386-12-76

Vinochilik mikrobiologiyasi Abdiyev Akbar tel: 97386-12-76

Access
Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari Fan o'qituvchisi Mirzayev J.D. Sadullayev S.X +998946560993 sirojiddinsadullayev434@gmail.com
Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari Fan o'qituvchisi Mirzayev J.D. Sadullayev S.X +998946560993 sirojiddinsadullayev434@gmail.com

Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari Fan o'qituvchisi Mirzayev J.D. Sadullayev S.X +998946560993 sirojiddinsadullayev434@gmail.com

Access
Korxonalar iqtisodiyoti va menejmenti
Korxonalar iqtisodiyoti va menejmenti

Korxonalar iqtisodiyoti va menejmenti

Access

Stay in touch

#

  • #
  • #
  • #
Data retention summary
Get the mobile app