Размер шрифта
  • A-
  • A
  • A+
Цвет сайта
  • R
  • A
  • A
  • A
E-learning
  • English ‎(en)‎ O'zbekcha ‎(uz)‎ Русский ‎(ru)‎
  • Вход

    Доступ к платформе

    Забыли логин или пароль?

  • Вход
Перейти к основному содержанию

3-kurs

  1. В начало
  2. Курсы
  3. 2021-2022 o'quv yili Kuzgi semestr
  4. 3-kurs
ENGLISH (3rd course)
ENGLISH (3rd course)

ENGLISH (3rd course)

Доступ
Un va yorma ishlab chiqarishning zamonaviy texnologiyalari(3-kurs sirtqi Dots.Ravshanov S.S.
Un va yorma ishlab chiqarishning zamonaviy texnologiyalari(3-kurs sirtqi Dots.Ravshanov S.S.

Un va yorma ishlab chiqarishning zamonaviy texnologiyalari(3-kurs sirtqi Dots.Ravshanov S.S.

Доступ
OZIQ-OVQAT MIKROBIOLOGIYASI VA BIOTEXNOLOGIYASI
OZIQ-OVQAT MIKROBIOLOGIYASI VA BIOTEXNOLOGIYASI

OZIQ-OVQAT MIKROBIOLOGIYASI VA BIOTEXNOLOGIYASI

Доступ
Oziq-ovat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko`rsatkichlarini nazorat qilish
Oziq-ovat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko`rsatkichlarini nazorat qilish

Oziq-ovat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko`rsatkichlarini nazorat qilish

Доступ
O`simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi
O`simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi

O`simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi

Доступ
VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: Abdiyev.A.N. )
VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: Abdiyev.A.N. )

VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: Abdiyev.A.N. )

Доступ
Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси: Абдиев А 97-766-75-34,
Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси:  Абдиев А 97-766-75-34,

Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси: Абдиев А 97-766-75-34,

Vinochilik texnologiyasi  fani, nordon va quvvatlangan xom sharoblar olish oddiy texnologiyasiga qo‘shimcha bo‘lib tayyor sharoblarga xos maxsuslikni, ta’mida, xidida, rangida o‘ziga xos tipiklikni beruvchi ko‘rsatgichlarni shakllantirishga yo‘naltirilgan uslublarni qo‘llashni o‘rgatadi. Bunday texnologiya bo‘yicha tayyorlangan sharoblar «maxsus sharoblar»- deb nomlangan. CHet elda etil spirti, konsentrlangan yoki spirtlangan sharbat  va boshqa material qo‘shib tayyorlangan sharoblar ham «maxsus sharoblar» guruxiga kiradi. Jilvali, nordon, nimnordon, xushbo‘ylashtirilgan sharoblarni, musallaslarni, ayrim turlarini nomi ishlab chiqarish joyiga qarab nomlanadi va boshqa noxiyalarda bularni ishlab chiqarish man etiladi.


Доступ
PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Abdiyev A.N. tel: 97174470)
PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Abdiyev A.N. tel: 97174470)

PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Abdiyev A.N. tel: 97174470)

Доступ
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. ma'ruza o'q: Abdiyev A.N., amaliyot o'q: Abdiyev A.N
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. ma'ruza o'q: Abdiyev A.N., amaliyot o'q: Abdiyev A.N

BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. ma'ruza o'q: Abdiyev A.N., amaliyot o'q: Abdiyev A.N

Доступ
"Oziq-ovqat Injiniring jarayon va qurilmalari" (Maruza : Katta o'qit Abdullayev F, Lab ass Saidov B , Kengboyev S ) +998977079550
"Oziq-ovqat Injiniring  jarayon va qurilmalari" (Maruza : Katta o'qit Abdullayev F,  Lab ass Saidov B ,  Kengboyev S  )   +998977079550

"Oziq-ovqat Injiniring jarayon va qurilmalari" (Maruza : Katta o'qit Abdullayev F, Lab ass Saidov B , Kengboyev S ) +998977079550

Доступ
O'simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi
O'simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi

O'simlik va hayvon xomashyolari asosida bolalar ovqatlanish mahsulotlari texnologiyasi

Доступ
Tovarlar kimyosi va sifati
Tovarlar kimyosi va sifati

Tovarlar kimyosi va sifati

Доступ
Konservalangan oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi
Konservalangan oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi

Konservalangan oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi

Доступ
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. Abdiyev Akbar tel:97386-12-76
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI.    Abdiyev Akbar tel:97386-12-76

BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. Abdiyev Akbar tel:97386-12-76

Доступ
BIJG`ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR MIKROBIOLOGIYASI Abdiyev Akbar tel:97386-12-76
BIJG`ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR MIKROBIOLOGIYASI   Abdiyev Akbar tel:97386-12-76

BIJG`ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR MIKROBIOLOGIYASI Abdiyev Akbar tel:97386-12-76

Доступ
OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYALARI
OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYALARI

OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYALARI

Доступ
SANOAT EKOLOGIYASI VA HAYOT FAOLIYAT XAVFSIZLIGI kuzgi semestr (Ma`ruza: prof.Sh.A.Mutalov, labor: ass. R.J.Shoyimov)
SANOAT EKOLOGIYASI VA HAYOT FAOLIYAT XAVFSIZLIGI kuzgi semestr (Ma`ruza: prof.Sh.A.Mutalov, labor: ass. R.J.Shoyimov)

SANOAT EKOLOGIYASI VA HAYOT FAOLIYAT XAVFSIZLIGI kuzgi semestr (Ma`ruza: prof.Sh.A.Mutalov, labor: ass. R.J.Shoyimov)

Доступ
Vinochilik mikrobiologiyasi Abdiyev Akbar tel: 97386-12-76
Vinochilik mikrobiologiyasi               Abdiyev Akbar tel: 97386-12-76

Vinochilik mikrobiologiyasi Abdiyev Akbar tel: 97386-12-76

Доступ
Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari Fan o'qituvchisi Mirzayev J.D. Sadullayev S.X +998946560993 sirojiddinsadullayev434@gmail.com
Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari Fan o'qituvchisi Mirzayev J.D. Sadullayev S.X +998946560993 sirojiddinsadullayev434@gmail.com

Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari Fan o'qituvchisi Mirzayev J.D. Sadullayev S.X +998946560993 sirojiddinsadullayev434@gmail.com

Доступ
Korxonalar iqtisodiyoti va menejmenti
Korxonalar iqtisodiyoti va menejmenti

Korxonalar iqtisodiyoti va menejmenti

Доступ

Оставайтесь на связи

#

  • #
  • #
  • #
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение