Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
E-learning
  • English ‎(en)‎ O'zbekcha ‎(uz)‎ Русский ‎(ru)‎
  • Log in

    Access to the platform

    Forgotten your username or password?

  • Log in
Skip to main content

4-KURS

  1. Home
  2. Courses
  3. KUNDUZGI 2022-2023 KUZGI SEMESTR
  4. 4-KURS
  • 1 (current)
  • 2
  • » Next
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR TEXNOKIMYOVIY NAZORATI 4-KURS
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR TEXNOKIMYOVIY NAZORATI 4-KURS

BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR TEXNOKIMYOVIY NAZORATI 4-KURS

Access
Don va don mahsulotlari biokimyosi 4-kurs
Don va don mahsulotlari biokimyosi 4-kurs

Don va don mahsulotlari biokimyosi 4-kurs

Access
Meva va sabzavotlar mikrobiologiyasi 4-kurs
Meva va sabzavotlar mikrobiologiyasi 4-kurs

Meva va sabzavotlar mikrobiologiyasi 4-kurs

Access
Oziq-ovaqat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko'rsatkichlarini nazorat qilish (4-kurs)
Oziq-ovaqat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko'rsatkichlarini nazorat qilish (4-kurs)

Oziq-ovaqat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko'rsatkichlarini nazorat qilish (4-kurs)

Access
Ovqatlanish fizialogiyasi va gigienasi (4-kurs)
Ovqatlanish fizialogiyasi va gigienasi (4-kurs)

Ovqatlanish fizialogiyasi va gigienasi (4-kurs)

Access
Qand va bijg’ish mahsulotlari texnologiyasi (Ma'ruzachi: R.Zaripov)
Qand va bijg’ish mahsulotlari texnologiyasi (Ma'ruzachi:  R.Zaripov)

Qand va bijg’ish mahsulotlari texnologiyasi (Ma'ruzachi: R.Zaripov)

Access
Soha korxonalarida qayd va hisobot (Ma'ruzachi: R.Zaripov)
Soha korxonalarida qayd va hisobot (Ma'ruzachi: R.Zaripov)

Soha korxonalarida qayd va hisobot (Ma'ruzachi: R.Zaripov)

Access
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. (Ma'ruzachi: R.Zaripov)
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. (Ma'ruzachi:  R.Zaripov)

BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. (Ma'ruzachi: R.Zaripov)

Access
VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: R.Zaripov)
VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: R.Zaripov)

VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: R.Zaripov)

Access
Soha korxonalarini loyihalash asoslari
Soha korxonalarini loyihalash asoslari

Soha korxonalarini loyihalash asoslari

Access
Amaliy ingliz tili (4-kurs)
Amaliy ingliz tili (4-kurs)

Amaliy ingliz tili (4-kurs)


Access
Konserva korxonalari va jixozlari
Konserva korxonalari va jixozlari

Konserva korxonalari va jixozlari

Access
Konserva ishlab chiqarishda retseptura va hisob
  Konserva ishlab chiqarishda retseptura va hisob

Konserva ishlab chiqarishda retseptura va hisob

Access
Don va don mahsulotlarini saqlash texnologiyasi
Don va don mahsulotlarini saqlash texnologiyasi

Don va don mahsulotlarini saqlash texnologiyasi

Access
Don va don mahsulotlari ekspirtizasi
Don va don mahsulotlari ekspirtizasi

Don va don mahsulotlari ekspirtizasi

Access
PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Sh.Bozorov
PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Sh.Bozorov

PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Sh.Bozorov

Access
Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси: Абдиев А 97-766-75-34
Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси:  Абдиев А 97-766-75-34

Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси: Абдиев А 97-766-75-34

Vinochilik texnologiyasi  fani, nordon va quvvatlangan xom sharoblar olish oddiy texnologiyasiga qo‘shimcha bo‘lib tayyor sharoblarga xos maxsuslikni, ta’mida, xidida, rangida o‘ziga xos tipiklikni beruvchi ko‘rsatgichlarni shakllantirishga yo‘naltirilgan uslublarni qo‘llashni o‘rgatadi. Bunday texnologiya bo‘yicha tayyorlangan sharoblar «maxsus sharoblar»- deb nomlangan. CHet elda etil spirti, konsentrlangan yoki spirtlangan sharbat  va boshqa material qo‘shib tayyorlangan sharoblar ham «maxsus sharoblar» guruxiga kiradi. Jilvali, nordon, nimnordon, xushbo‘ylashtirilgan sharoblarni, musallaslarni, ayrim turlarini nomi ishlab chiqarish joyiga qarab nomlanadi va boshqa noxiyalarda bularni ishlab chiqarish man etiladi.


Access
Non, makaron va qandolar mahsulotlari texnologiyasi
Non, makaron va qandolar mahsulotlari texnologiyasi

Non, makaron va qandolar mahsulotlari texnologiyasi

Access
Oziq-ovqat sanoatining umumiy va maxsus uskunalari
Oziq-ovqat sanoatining umumiy va maxsus uskunalari

Oziq-ovqat sanoatining umumiy va maxsus uskunalari

Access
Kimyo injeneringida modellashtirish va avtomatlashtirish
Kimyo injeneringida modellashtirish va avtomatlashtirish

Kimyo injeneringida modellashtirish va avtomatlashtirish

Access
  • 1 (current)
  • 2
  • » Next

Stay in touch

#

  • #
  • #
  • #
Data retention summary
Get the mobile app