Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
E-learning
  • English ‎(en)‎ O'zbekcha ‎(uz)‎ Русский ‎(ru)‎
  • Kirish

    Tizimga kirish

    Login yoki parolni unutdingizmi?

  • Kirish
Asosiy mundarijaga o'tish

4-KURS

  1. Bosh sahifa
  2. Kurslar
  3. KUNDUZGI 2022-2023 KUZGI SEMESTR
  4. 4-KURS
  • 1 (current)
  • 2
  • » Keyingi
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR TEXNOKIMYOVIY NAZORATI 4-KURS
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR TEXNOKIMYOVIY NAZORATI 4-KURS

BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR TEXNOKIMYOVIY NAZORATI 4-KURS

Kirish
Don va don mahsulotlari biokimyosi 4-kurs
Don va don mahsulotlari biokimyosi 4-kurs

Don va don mahsulotlari biokimyosi 4-kurs

Kirish
Meva va sabzavotlar mikrobiologiyasi 4-kurs
Meva va sabzavotlar mikrobiologiyasi 4-kurs

Meva va sabzavotlar mikrobiologiyasi 4-kurs

Kirish
Oziq-ovaqat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko'rsatkichlarini nazorat qilish (4-kurs)
Oziq-ovaqat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko'rsatkichlarini nazorat qilish (4-kurs)

Oziq-ovaqat mahsulotlarining texnologik, medik-toksikologik va standart ko'rsatkichlarini nazorat qilish (4-kurs)

Kirish
Ovqatlanish fizialogiyasi va gigienasi (4-kurs)
Ovqatlanish fizialogiyasi va gigienasi (4-kurs)

Ovqatlanish fizialogiyasi va gigienasi (4-kurs)

Kirish
Qand va bijg’ish mahsulotlari texnologiyasi (Ma'ruzachi: R.Zaripov)
Qand va bijg’ish mahsulotlari texnologiyasi (Ma'ruzachi:  R.Zaripov)

Qand va bijg’ish mahsulotlari texnologiyasi (Ma'ruzachi: R.Zaripov)

Kirish
Soha korxonalarida qayd va hisobot (Ma'ruzachi: R.Zaripov)
Soha korxonalarida qayd va hisobot (Ma'ruzachi: R.Zaripov)

Soha korxonalarida qayd va hisobot (Ma'ruzachi: R.Zaripov)

Kirish
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. (Ma'ruzachi: R.Zaripov)
BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. (Ma'ruzachi:  R.Zaripov)

BIJG'ISH MAHSULOTLARI VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR JIHOZLARI. (Ma'ruzachi: R.Zaripov)

Kirish
VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: R.Zaripov)
VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: R.Zaripov)

VINO ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING JIXOZLARI (Ma`ruzachi: R.Zaripov)

Kirish
Soha korxonalarini loyihalash asoslari
Soha korxonalarini loyihalash asoslari

Soha korxonalarini loyihalash asoslari

Kirish
Amaliy ingliz tili (4-kurs)
Amaliy ingliz tili (4-kurs)

Amaliy ingliz tili (4-kurs)


Kirish
Konserva korxonalari va jixozlari
Konserva korxonalari va jixozlari

Konserva korxonalari va jixozlari

Kirish
Konserva ishlab chiqarishda retseptura va hisob
  Konserva ishlab chiqarishda retseptura va hisob

Konserva ishlab chiqarishda retseptura va hisob

Kirish
Don va don mahsulotlarini saqlash texnologiyasi
Don va don mahsulotlarini saqlash texnologiyasi

Don va don mahsulotlarini saqlash texnologiyasi

Kirish
Don va don mahsulotlari ekspirtizasi
Don va don mahsulotlari ekspirtizasi

Don va don mahsulotlari ekspirtizasi

Kirish
PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Sh.Bozorov
PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Sh.Bozorov

PIVO VA ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLAR iSHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI ( ma'ruza, laboratoriya va amaliy mashg`ulotlari o'q: Sh.Bozorov

Kirish
Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси: Абдиев А 97-766-75-34
Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси:  Абдиев А 97-766-75-34

Vinochilik texnologiyasi маърузачи: Абдиев А , амалий ва лаборатория ўқитувчиси: Абдиев А 97-766-75-34

Vinochilik texnologiyasi  fani, nordon va quvvatlangan xom sharoblar olish oddiy texnologiyasiga qo‘shimcha bo‘lib tayyor sharoblarga xos maxsuslikni, ta’mida, xidida, rangida o‘ziga xos tipiklikni beruvchi ko‘rsatgichlarni shakllantirishga yo‘naltirilgan uslublarni qo‘llashni o‘rgatadi. Bunday texnologiya bo‘yicha tayyorlangan sharoblar «maxsus sharoblar»- deb nomlangan. CHet elda etil spirti, konsentrlangan yoki spirtlangan sharbat  va boshqa material qo‘shib tayyorlangan sharoblar ham «maxsus sharoblar» guruxiga kiradi. Jilvali, nordon, nimnordon, xushbo‘ylashtirilgan sharoblarni, musallaslarni, ayrim turlarini nomi ishlab chiqarish joyiga qarab nomlanadi va boshqa noxiyalarda bularni ishlab chiqarish man etiladi.


Kirish
Non, makaron va qandolar mahsulotlari texnologiyasi
Non, makaron va qandolar mahsulotlari texnologiyasi

Non, makaron va qandolar mahsulotlari texnologiyasi

Kirish
Oziq-ovqat sanoatining umumiy va maxsus uskunalari
Oziq-ovqat sanoatining umumiy va maxsus uskunalari

Oziq-ovqat sanoatining umumiy va maxsus uskunalari

Kirish
Kimyo injeneringida modellashtirish va avtomatlashtirish
Kimyo injeneringida modellashtirish va avtomatlashtirish

Kimyo injeneringida modellashtirish va avtomatlashtirish

Kirish
  • 1 (current)
  • 2
  • » Keyingi

Stay in touch

#

  • #
  • #
  • #
Data retention summary
Get the mobile app